Jacqueline Berg

Aanbod

Special interest workshops

Op aanvraag ontwerpt en begeleidt Jacqueline Berg special interest workshops over thema’s als innerlijke passie en ambitie, spirituele groei en ontwikkeling (voor jonge professionals);  de alchemie van liefde (voor partners);  burn-out, heelheid en compassie (voor gezondheidswerkers).

 

Voordracht

Jacqueline kan gevraagd worden voor voordrachten over gezondheid en spiritualiteit met onderwerpen als intimiteit & alleen-zijn; angst & vrijheid; de genezende kracht van stilte; overgave & bevrijding; hart & healing; pijn als medicijn; de intelligentie van liefde.

 

Dialoog

Jacqueline Berg is beschikbaar om een dialoog te voeren of een forum te leiden over (spirituele) thema’s
als vergeving & verzoening.

 

Masterclass

Jacqueline Berg kan een masterclass Positief Denken verzorgen.

 

Troosttekst

Op verzoek kan Jacqueline een meditatieve troosttekst (met muziek) op een begrafenis of crematie komen spreken.

‘Geboorte en dood zijn als eb en vloed, zichzelf herhalend in een eeuwig ritme van komen en gaan. Je zegt ‘tot ziens’, in plaats van ‘vaarwel’, omdat je vertrouwt op de spirituele hereniging.

Achtergebleven gevoelens helen door middel van contemplatieve rouw is dan de afronding van een proces van loslating en verwelkoming. Van loutering en troost, waarbij de pijn tegelijkertijd het medicijn is.’

 

Meditaties

Er bestaat de mogelijkheid om Jacqueline Berg te vragen voor een meditatieve (tekst met muziek) opening of afsluiting van een (dag)programma.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.